Italienskkurs

P1090342

Lyst til å lære italiensk for moro skyld? Skal du reise til Italia? Trenger du det i jobbsammenheng? Lær det hos oss. Velg kurset som passer for deg: nybegynnere, viderekommende, bedriftskurs eller én til én. Våre lærere er italienske og velkvalifiserte. Maks 8 deltakere pr klasse. Vårt mål er å få deg til å snakke italiensk.  Vil du vite mer? Trykk her!

Hvorfor lære italiensk hos oss

Se timeplan våren 2017

Kurslokalene er hyggelige og lett å komme frem til, enten du bruker kollektivtransport eller ikke. Formiddagskursene er i Radarveien 60, 1152 Oslo, Lambertseter, hos kurslederen Margherita Podestà. Kveldskursene holder til i Akersgata 43, 0158 Oslo i kontorene til Merlot Reiser.
Se timeplan for å finne når kurset ditt starter. Vi tilbyr kurs med forskjellig varighet, dag og klokkeslett avhengig av nivået ditt og når det passer best for deg. Vi har kurs en gang i uken (12 ganger, totalt 24 timer) og for deg som har oppnådd et høyt nivå, tilbyr vi kurs annenhver uke (8 ganger, 16 timer).  
  Vi tilbyr alle nivåer.   Nybegynnere (Trinn A)   For deg som skal til Italia på ferie og ikke bare det.   For deg som vil lære noe italiensk på kort tid.   Du vil lære å bruke språket muntlig og å bygge opp et ordforråd som skal være til nytte i praktiske situasjoner (på restaurant, på handletur, på reise). Et minimum av grammatikk vil bli gjennomgått.  Italienskkurs (fra trinn  Adel2 til trinn F) og Viderekomne italienskkurs (fra Perfezionamento til Avanzato)   For deg som kan noe italiensk fra før, og ønsker å praktisere og bruke språket muntlig, og samtidig utvide ditt ordforråd. Vi har sikkert noe som passer ditt behov.   Valg av nivå baserer seg på ditt evne til å uttrykke deg muntlig og ditt ordforråd.   Kursene vil også gi deg en god anledning til å bli bedre kjent med italiensk kultur.  
Hvis du har kunnskap i italiensk fra før men ikke har vært student på Ciao, ta kontakt med oss. Vi bistår selvsagt med glede med personlig rådgivning, uforpliktende og gratis.