Vår metode

Vår metode er effektiv, variert, interaktiv og vårt hovedfokus er deltakeren.

Vårt mål er å la deg stå på egne ben og bli selvstendig når du snakker italiensk, forstå hvordan italienerne tenker, kjenne deres skikker, tradisjoner og kultur.

bandiera_bassa

Språket er som et puslespill – det erobres brikke for brikke

Italiensk er et vakkert språk og det er morsomt. Jo mer man lærer, desto mer givende blir det. Å lære et nytt språk er som å legge et puslespill. Det er nødvendig å bli kjent med brikkene, skille dem fra hverandre og sette dem sammen, en brikke av gangen. Et språk er ikke bare grammatikk eller bare konversasjon. Et språk er også farger, kultur, gester og mye, mye annet. Vi skal gi deg alle brikkene og vi gir deg også verktøyet til å finne de beste kombinasjonene.

Flere tusen nordmenn har valgt å lære italiensk hos oss. Takket være vår faglige bakgrunn og lange erfaring har vi laget italienskkurs for NRK radio og bidratt til utarbeidelse av lærebøker, som blir brukt i hele Norge.

I vår undervisning setter vi deg og dine behov i sentrum. Avhengig av hva du ønsker og trenger, finner vi et kurs som passer akkurat for deg.

puzzle_italia Det er fundamentalt at kontakten mellom lærer og deltaker er god når man lærer et språk. Nettopp derfor har et kurs ikke flere enn 8 deltakere.  Vi har høy pedagogisk kvalitet på undervisningen, og legger vekt på at læringssituasjonen skal være optimal for å få frem både læringslyst og entusiasme hos deltakeren.

Kursene foregår i en uformell og avslappet atmosfære hvor du lærer italiensk på en morsom og behagelig måte samtidig som du blir kjent med andre med samme interesse. Vi tar opp mange forskjellige temaer på et kurs for at du skal få størst mulig utbytte av timene.

Våre lærere er italienske og høyt kvalifiserte med lang undervisningserfaring enten i Norge eller i Italia. De underviser italiensk med stor entusiasme og snakker norsk. Du vil få forklaring på forskjellen mellom italiensk og norsk og de språklige utfordringene dette avstedkommer på norsk. Retting av oppgaver skjer veldig ofte per email. Slik følger vi deg skritt for skritt for å bli bedre.