Mat er kultur

 

Er du lei av ferdigmat og dårlig pizza? Er du klar for å bli kjent med de hemmelige triksene bak Italias gode kjøkken? La oss guide deg i en verden full av smaker. La dyktige fagfolk lære deg å lage fersk pasta og andre typiske italienske retter i en hyggelig, avslappet og uformell atmosfære.
Etterpå spiser vi sammen og nyter rettene laget sammen med nye kursvenner.
Med oss blir kokkeferdigheten din aldri det samme igjen.

Har du ikke tid til å gå på våre matlagingskurs, men er glad i italiensk mat?
La oss skreddersy et spesielt opplegg hjemme hos deg. Inviter venner eller familie og lag sammen en 5 stjerners middag hvor både kokken og råvarene kommer hjem til deg. Eller hvorfor ikke unne deg den luksus å la en italiensk kokk lage en italiensk middag for deg? Ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale.  Oppdag vår meny for matkurs høsten 2017

Vår kokk

Filippo Ercole

Filippo Ercole er en ekte piemonteser, født og oppvokst i hjertet av en region som er kjent for god mat og deilig vin.  Han er en stor vinkjenner og matspesialist og drev sin egen restaurant i Langhe i 15 år før kjærligheten brakte ham til Norge. I Oslo har han fortsatt å lage mat med den samme lidenskap som da han bodde i Italia. Smak på nøttekaken hans og opplev en bit av Piemonte. Flere av våre studenter og deres bekjente har allerede fått oppleve hans kokkekunst og lange erfaring på våre matkurs eller på private arrangementer.