Matkurs

Matkurs for alle som vil lære mer og enda mer om å lage ekte italiensk mat.
corsi cibo

Kurset består av selvstendige leksjoner, slik at du selv bestemmer om du vil delta på en eller flere ganger.

Det forutsettes ingen forkunnskap om italiensk mat og du behøver ikke å kunne italiensk for å delta. Undervisningen foregår både på norsk og italiensk.

Hver leksjon varer 4 timer. Dette semesteret vil du oppdage fire forskjellige menyer basert på regionale retter fra Nord-Italia. Sammen med Filippo, vil du lage maten selv og oppdage smaker, farger og dufter som preger det italienske kjøkkenet. Avslutningsvis nyter vi sammen det vi har laget.

En flott anledning til å utveksle erfaringer, bli kjent med andre, lære og ha det gøy!  Ta  gjerne med familie, venner og bekjente!

Vil du vite mer om kokken vår og vårt mat- og kulturtilbud, klikk her.

De gjeldende datoene for dette semesteret  er: lørdag 16. september, lørdag 14. oktober, lørdag 11. november 2017.

Pris: Inkluderer undervisning, alle råvarer, fellesmiddag, te, kaffe og drikkevarer.

Påmelding: er bindende og må skje senest ti dager før hver leksjon.

Betaling: omgående ved bekreftelse av kurs.

Blir du med? For å melde deg på et eller flere leksjoner, klikk her


 

Lørdag 16. september: Heia Lombardia!

Lær å lage «Risotto ai funghi», steinsopprisotto, med «Ossobuco», “knoke med hull i”, tykke og møre skiver kalveskank. Til dessert den tradisjonsrike “Torta paesana”, «bondekake», hvor en av hovedingredienser er tørt brød.

  • TID: fra kl. 11-15
  • STED: Ljan skole, Gladvollveien 35, 1168 Oslo (Nordstrand)
  • ANTALL DELTAKERE: minimum 4 – maksimum 10
  • PRIS: kr. 1200,-

 

Lørdag 14. oktober: Trentino Alto Adige!

Lær å lage «Maiale alla altoatesina”, svinekjøtt à la Südtirol- vis, med “Crauti”, sauerkraut, og «Patate alla Trentina» poteter à la Trento-vis. Til dessert: “Strudel”

  • TID: fra kl. 11-15
  • STED: Ljan skole, Gladvollveien 35, 1168 Oslo (Nordstrand)
  • ANTALL DELTAKERE: minimum 4 – maksimum 10
  • PRIS: kr. 1200,-

 

Lørdag 11. november: Jul i Italia!

Lær å lage “Tagliolini al salmone», hjemmelaget «tagliatelle» med laks, «Rollè di tacchino ripieno», farsert kalkunrull. Til dessert «Crema al mascarpone (e rum)».

  • TID: fra kl. 11-15
  • STED: Ljan skole, Gladvollveien 35, 1168 Oslo (Nordstrand)
  • ANTALL DELTAKERE: minimum 4 – maksimum 10
  • PRIS: kr. 1200,-

Blir du med? For å melde deg på et eller flere leksjoner, klikk her