Om oss

Å vifte med armene er ikke nok for å kommunisere med en italiener

margheritaSpråkskolen Ciao ble stiftet av Margherita Podesta i 1994 etter ønske fra Den Italienske Ambassade. Margherita kom første gang til Norge som 16-årig utvekslingselev og forsto øyeblikkelig at det norske ordet “fest” ikke hadde helt samme betydning som det italienske festa. Hennes kall i livet er å formidle italiensk språk og kultur. I tillegg til å være en dynamisk leder og lærer for Språkskolen CiaO, oversetter hun norsk litteratur, film og teater til italiensk. Hun har skrevet radiokurs for P2 og lærebøker, bl.a. “PÅ vei til Italia” for Kunnskapsforlaget Hennes motto er: “Når man lærer språk, er det aller viktigste å våge å dumme seg ut og kunne le av det”. Det er hun god til! Dere sier om oss

Hanne Kristin Rohde
Hanne Kristin Rohde Forfatter
Jeg hadde hørt mye om Ciao og bestemte meg for å prøve én til én undervisning i italiensk hos Margherita Podestà. Det er lærerikt, morsomt og ikke minst både krevende og utviklende. Anbefales!
Marianne Fiskaa
Marianne Fiskaa Rektor
Jeg valgte språkskolen Ciao, da all undervisning foregår i små grupper. Lærerne er italienske. De snakker sakte og tydelig, slik at det blir enkelt for oss å oppfatte både ordets uttale og innhold. Vi blir hele tiden oppfordret til å snakke og forme ut egne setninger, noe som gjor at du tidlig i kurset opplever at du kan si “noe” på italiensk. Vi får også et godt innblikk i italiensk kultur og ulike interne skikker.
Manuela Iannuzzi universitetsstudent
For meg var det veldig viktig å få muligheten til å lære den korrekte bruken av det italienske språket og målet var at jeg en dag kunne snakke det flytende siden jeg er halvt italiensk. Jeg er heltidsstuderende med jobb ved siden av, så fleksibilitet var også noe jeg trengte. Derfor valgte jeg privatundervisning hos Språkskolen Ciao, som sørget for en god oppfølging og en fleksibel timeplan. Det var noe helt annet enn å delta på kurs hvor man følger en hel gruppe. I privatundervisningen var det fullt fokus på min læring. På denne måten utviklet språket seg raskere og bedre da jeg fikk brukt språket mye og vi fokuserte på de tingene som jeg syntes var særlig vanskelig. Margherita er en strålende lærer og er ansvarlig for at jeg har fått bedre kontakt med min italienske familie og for at jeg har fått en ny kjærlighet for Italia.

Blant våre kunder:

loghi_kunder.001