Å vifte med armene er ikke nok for å kommunisere med en italiener.

Lyst til å lære italiensk for moro skyld? Skal du reise til Italia på ferie? Trenger du det i jobb- eller kultursammenheng? Snakker dine barnebarn kun italiensk?

Det finnes flere grunner for å lære italiensk på CiaO. Siden vi startet i 1994, har hundrevis av nordmenn bestemt seg for å lære italiensk hos oss og for å fortsette med våre kurs fordi vi har bevisst valgt å forbli en liten, uavhengig skole hvor deltakere alltid har vært i fokus. Våre klasser består av maks 8 studenter nettopp for å garantere en høy pedagogisk kvalitet og en reell anledning til å snakke og aktivere italiensk på alle nivåer.

Etter dine ønsker og behov kan du velge om du foretrekker gruppeundervisning med faste dager og klokkeslett etter en bestemt timeplan, eller om det passer bedre for deg et mer fleksibelt og skreddersydd opplegg som kan variere fra èn til èn- undervisning til bedriftskurs eller lukkede grupper for deg, din familie og venner.

Hvorfor lære italiensk hos oss

  • Vi tilbyr kurs på alle nivåer både om formiddagen og om kvelden
  • Maks 8 deltakere per klasse
  • Hver leksjon varer en time og 45 minutter eller 2 fulle timer for Avanzato-kursene. Bøker og materiell blir utdelt første kursdag og er inkludert i prisen.
  • Vår metode er effektiv, variert, interaktiv og vårt hovedfokus er deltakeren

Lurer du på hvilket nivå vil passe deg best?

Klikk på timeplan eller ta kontakt med vår kurseleder Margherita for en uforpliktende og personlig veiledning +4792216226 eller ciaoskolen@gmail.com

Kurs i Italia

Ønsker du å gjennomføre et kurs i Italia? Vi har valgt de beste skolene for å lære italiensk i Italia. Kontakt oss for mer informasjon og råd.

SE TIMEPLAN

Vi tilbyr kurs på alle nivåer, fra Trinn A for helt nybegynnere til «Avanzato» for de mest viderekomne.

Felles for alle nivåene er at du vil praktisere språket, lære å bruke det muntlig og samtidig bygge opp og utvide ditt ordforråd. Kursene vil også gi deg en god anledning til å bli bedre kjent med italiensk kultur.

Kurs foregår både om formiddagen og om kvelden med forskjellig start, varighet, dager og klokkeslett.

Hver leksjon varer en time og 45 minutter eller 2 fulle timer for Avanzato-kursene. Se timeplan

Vi holder kurs forskjellige steder i Oslo.

Kurslokalene er hyggelige og lett å komme frem til, enten du bruker
kollektivtransport eller ikke.

Formiddagskursene er i Radarveien 60, 1152 Oslo, Lambertseter, hos
kurslederen Margherita Podestà Heir.

Kveldskursene holdes i sentrum, hovedsaklig i Øvre Slottsgata 3  ved Sentralen.

Matkurs foregår i Ljan skole, Gladvollveien 35, 1168 Oslo (Nordstrand) ved Ljan skole, Nordstrand

Følg oss på Facebook og Instagram

Vår metode

Vår metode er effektiv, variert, og interaktiv fordi i vår undervisning setter vi deg og dine behov i sentrum.

Å lære et nytt språk er som å legge et puslespill og å sette sammen en brikke av gangen. Men et språk er ikke bare grammatikk eller bare konversasjon: et språk er også farger, kultur, gester og mye, mye annet.

Vårt mål er å la deg stå på egne ben og bli selvstendig når du snakker italiensk, forstå hvordan italienerne tenker, kjenne deres skikker, tradisjoner og kultur.

For å gi deg alle brikkene du trenger og det nødvendige verktøyet til å finne de beste kombinasjonene, er våre lærere italienske og høyt kvalifiserte. Og ikke bare det: de er også dynamiske, engasjerte og empatiske. I en uformell og avslappet atmosfære vil de undervise deg italiensk på en morsom, strukturert og behagelig måte som legger vekt på de språklige og kulturelle utfordringene mellom italiensk og norsk. De vil støtte deg og oppmuntre deg hele veien.

Undervisningsmateriell blir valgt med stor omhu for hvert nivå og det er inkludert i prisen. De fleste bøkene og lesebøkene blir utdelt første kursdag. Takket være vår faglige bakgrunn og lange erfaring har vi laget italienskkurs for NRK radio og bidratt til utarbeidelse av lærebøker, som blir brukt i hele Norge.

Vår skole